Ølsmaking Kinn Bryggeri #2

Festival

Legg til i kalender 08/06/2017 18:30 08/06/2017 20:30 Europe/Paris Ølsmaking Kinn Bryggeri #2 Torsdag 8.juni setter vi igang #2 av våre ølsmakingskvelder på Gummibaren og denne gangen har vi gleden av å ønske KINN BRYGGERI velkommen! Dette vil du ikke gå glipp av! Kr 350,- per pers Bindende påmelding til anders@gulatingdrammen.no eller ved å sende oss en personlig melding på facebook. Kevin, fra Kinn Bryggeri, vil ta oss igjennom 6 herlige øl denne kvelden og smakslisten ser slik ut: NB! Med 2 nyheter!! Kvitveis: Berliner Weisse - NYHET! Synnavind: Amerikaøl - APA - NYHET! Vestkyst: Indiaøl Skoddehav: Kvit Indiaøl Prestesonen: Brun Staut Bresjnev: Sovjet Staut Gummibaren har ett fantastisk utvalg øl og det vil være mulighet til å bli sittende både før og etter smaking for noe godt i glasset. Kinn Bryggeri vart starta opp i 2009 av heimebryggjaren og ølentusiasten Espen Lothe i Florø, heilt vest i Noreg. Med det reine vatnet frå Sagafjella og gamle handverksteknikkar lagar vi mange ulike øl i engelsk og belgisk stil, men også moderne, amerikainspirerte stilarter blir utforska. Vi har og starta å bryggje ekte lagerøl. Alt ølet blir produsert i åpne gjæringskar. Dette er tungvint og gamaldags, men vi meiner at åpen gjæring gir eit meir komplekst øl med større smaksrikdom. DD/MM/YYYY

Torsdag 8.juni setter vi igang #2 av våre ølsmakingskvelder på Gummibaren og denne gangen har vi gleden av å ønske KINN BRYGGERI velkommen!

Dette vil du ikke gå glipp av!
Kr 350,- per pers
Bindende påmelding til anders@gulatingdrammen.no eller ved å sende oss en personlig melding på facebook.

Kevin, fra Kinn Bryggeri, vil ta oss igjennom 6 herlige øl denne kvelden og smakslisten ser slik ut:
NB! Med 2 nyheter!!

Kvitveis:
Berliner Weisse – NYHET!

Synnavind:
Amerikaøl – APA – NYHET!

Vestkyst:
Indiaøl

Skoddehav:
Kvit Indiaøl

Prestesonen:
Brun Staut

Bresjnev:
Sovjet Staut

Gummibaren har ett fantastisk utvalg øl og det vil være mulighet til å bli sittende både før og etter smaking for noe godt i glasset.

Kinn Bryggeri vart starta opp i 2009 av heimebryggjaren og ølentusiasten Espen Lothe i Florø, heilt vest i Noreg. Med det reine vatnet frå Sagafjella og gamle handverksteknikkar lagar vi mange ulike øl i engelsk og belgisk stil, men også moderne, amerikainspirerte stilarter blir utforska. Vi har og starta å bryggje ekte lagerøl. Alt ølet blir produsert i åpne gjæringskar. Dette er tungvint og gamaldags, men vi meiner at åpen gjæring gir eit meir komplekst øl med større smaksrikdom.

Arrangementsside