Ølsmaking med Birra Baladin

Ølsmaking

Legg til i kalender 14/06/2016 19:00 14/06/2016 21:00 Europe/Paris Ølsmaking med Birra Baladin Endelig! Det er med stor glede at Beer Enthusiast og Gaasa kan invitere til et smaksforedrag med Alvise fra Birra Baladin. Birra Baladin ble startet av Teo Musso, en av bryggeriverdens mest kreative sjeler. Siden 1996 har Baladin forsynt det italienske og internasjonale markedet med kompromissløse øl, og har nå oppnådd status som et av de mest anerkjente bryggeriene i verden. Baladin er svært opptatt av kunnskap- og informasjonsutveksling, og deres forkjærlighet for innovasjon og tradisjon har ført til at de per i dag gror all basemalt og noe humle selv. De har også inngått et samarbeid med Kenema Cola Slow Food Presidium in Sierra Leone og produserer nå verdens første 100% naturlige fair trade cola. Denne kvelden vil det bli servert syv forskjellige produkter fra bryggeriet: Cola Isaac (Wit, 5%) Wayan (Saison, 5,8%) Nazionale (Golden blond ale, 6,5%) Nora (Herbal/spice ale) Super (Belgian strong ale) Baladin Xyauyu Fumé (Barley wine) Sted: Gaasa, Storgata 36 B, 0182 Oslo, Norge Når: Tirsdag 14. juni, kl. 19:00 – 21:00 Pris: 150,- Påmelding til: ksu@beerenthusiast.no Storgata 36 B, 0182 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Endelig! Det er med stor glede at Beer Enthusiast og Gaasa kan invitere til et smaksforedrag med Alvise fra Birra Baladin. Birra Baladin ble startet av Teo Musso, en av bryggeriverdens mest kreative sjeler. Siden 1996 har Baladin forsynt det italienske og internasjonale markedet med kompromissløse øl, og har nå oppnådd status som et av de mest anerkjente bryggeriene i verden.

Baladin er svært opptatt av kunnskap- og informasjonsutveksling, og deres forkjærlighet for innovasjon og tradisjon har ført til at de per i dag gror all basemalt og noe humle selv. De har også inngått et samarbeid med Kenema Cola Slow Food Presidium in Sierra Leone og produserer nå verdens første 100% naturlige fair trade cola.

Denne kvelden vil det bli servert syv forskjellige produkter fra bryggeriet:

Cola
Isaac (Wit, 5%)
Wayan (Saison, 5,8%)
Nazionale (Golden blond ale, 6,5%)
Nora (Herbal/spice ale)
Super (Belgian strong ale)
Baladin Xyauyu Fumé (Barley wine)

Sted: Gaasa, Storgata 36 B, 0182 Oslo, Norge
Når: Tirsdag 14. juni, kl. 19:00 – 21:00
Pris: 150,-

Påmelding til: ksu@beerenthusiast.no

Arrangementsside