Ølsmaking med Brouwerij de Molen

Ølsmaking

Legg til i kalender 25/08/2017 19:00 25/08/2017 21:00 Europe/Paris Ølsmaking med Brouwerij de Molen På denne smakingen kommer Heimkunnskap læreren langveis fra. John fra anerkjente Brouwerij de Molen i Nederland kommer på besøk til Heim Lillehammer. Med seg i bagasjen har han en herlig blanding av spennende historier, kunnskap og ikke minst mye godt øl. Vi skal til sammen smake på 6 ulike øl fra bryggeriet denne kvelden. Som vanlig er det førstemann til mølla som gjelder. Du melder deg på ved å sende e-post til lillehammer@heimgastropub.no. Pris for smakingen er 400kr pr.person. Vi har begrenset antall plasser så vi anbefaler at man melder seg på tidlig for å sikre seg plass. Velkommen :) DD/MM/YYYY

På denne smakingen kommer Heimkunnskap læreren langveis fra. John fra anerkjente Brouwerij de Molen i Nederland kommer på besøk til Heim Lillehammer. Med seg i bagasjen har han en herlig blanding av spennende historier, kunnskap og ikke minst mye godt øl. Vi skal til sammen smake på 6 ulike øl fra bryggeriet denne kvelden.

Som vanlig er det førstemann til mølla som gjelder. Du melder deg på ved å sende e-post til lillehammer@heimgastropub.no.

Pris for smakingen er 400kr pr.person.

Vi har begrenset antall plasser så vi anbefaler at man melder seg på tidlig for å sikre seg plass.

Velkommen 🙂

Arrangementsside