Ølsmaking med Færder Mikrobryggeri

Festival

Legg til i kalender 25/08/2017 17:00 25/08/2017 22:00 Europe/Paris Ølsmaking med Færder Mikrobryggeri Tredje bryggeri ut i OverOslo Bar er Færder Mikrobryggeri fra Tønsberg. Bryggeriet som er oppkalt etter fyret med samme navn ble etablert i 2013, holder til i lokaler i sentrum av byen og brygger på et 2000 liters bryggerianlegg. Vi begir oss ut på nytt farvann, hvor Færder guider oss fra øl til øl, forhåpentligvis uten at vi havner i for grunt farvann. Vi kommer til å smake oss gjennom et utvalg av ølet deres, blant annet deres anerkjente Skjærgård, en lett og lys øl med toner av citrus og hylleblomst. Ettersom at øl er vennedannende, tillater vi oss om å minne om at gjester kan bli plassert med andre påmeldte gjester på langbord. Dørene åpner kl 17:00. Det vil være mulig å kjøpe seg mat og drikke i baren frem til smakingen starter 19:00, og etter selve smakingen. Vi anbefaler å være ute i god tid. Det blir servert enkel fingermat underveis. Pris per person kr. 620,- Kjøp via lenken nedenfor. Billettbegrensning på 8 stk per person. Grupper over 8 stk kan ta kontakt med oss på booking@grefsenkollen.no - VIKTIG: Merk emnefeltet med Ølsmaking med Færder Mikrobryggeri. DD/MM/YYYY

Tredje bryggeri ut i OverOslo Bar er Færder Mikrobryggeri fra Tønsberg. Bryggeriet som er oppkalt etter fyret med samme navn ble etablert i 2013, holder til i lokaler i sentrum av byen og brygger på et 2000 liters bryggerianlegg. Vi begir oss ut på nytt farvann, hvor Færder guider oss fra øl til øl, forhåpentligvis uten at vi havner i for grunt farvann.

Vi kommer til å smake oss gjennom et utvalg av ølet deres, blant annet deres anerkjente Skjærgård, en lett og lys øl med toner av citrus og hylleblomst.

Ettersom at øl er vennedannende, tillater vi oss om å minne om at gjester kan bli plassert med andre påmeldte gjester på langbord.

Dørene åpner kl 17:00. Det vil være mulig å kjøpe seg mat og drikke i baren frem til smakingen starter 19:00, og etter selve smakingen. Vi anbefaler å være ute i god tid. Det blir servert enkel fingermat underveis.

Pris per person kr. 620,- Kjøp via lenken nedenfor.

Billettbegrensning på 8 stk per person. Grupper over 8 stk kan ta kontakt med oss på booking@grefsenkollen.no – VIKTIG: Merk emnefeltet med Ølsmaking med Færder Mikrobryggeri.

Arrangementsside  Kjøp billetter