Ølsmaking NW USA

Ølsmaking

Legg til i kalender 03/12/2015 19:00 03/12/2015 23:00 Europe/Paris Ølsmaking NW USA Vi inviterer til ølsmaking med Sean Casey som har bakgrunn fra både ett norsk håndverksbryggeri og med import og eksport av håndverksbrygg. Kveldens tema er håndverksbrygg fra statene Oregon og Washington i det Nordvestlige hjørnet av USA. Dette er et område som er spesielt kjent for sine humlesterke IPA'er, men vi vil også presentere andre typer som: Barley Wine, Pale Ale, Dark Ale, Saison og Cider og muligens noen julebrygg. Det vil være brygg tilgjengelig på både tapp og flaske. Øvre Holmegate 32, 4006 Stavanger, Norge DD/MM/YYYY

Vi inviterer til ølsmaking med Sean Casey som har bakgrunn fra både ett norsk håndverksbryggeri og med import og eksport av håndverksbrygg.

Kveldens tema er håndverksbrygg fra statene Oregon og Washington i det Nordvestlige hjørnet av USA. Dette er et område som er spesielt kjent for sine humlesterke IPA’er, men vi vil også presentere andre typer som: Barley Wine, Pale Ale, Dark Ale, Saison og Cider og muligens noen julebrygg. Det vil være brygg tilgjengelig på både tapp og flaske.

Arrangementsside