Oppskriftkurs med Ingrid Skistad

Annet

Legg til i kalender 15/02/2016 17:45 15/02/2016 21:00 Europe/Paris Oppskriftkurs med Ingrid Skistad Brygger og destillatør Ingrid Elisabeth Skistad tar deg med på en reise inn i vitenskapen bak ølbrygging. Hennes filosofi er at for å lage gode oppskrifter bør man kjenne til de vitenskapelige premissene for ølbrygging. Dette er et av de dypeste kursene våre faglig sett, men med Ingrids sprudlende personlighet og høye energinivå blir det allikevel et underholdende så vel som lærerikt kurs. Dette lærer du om på kurset: Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta. Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc). Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak. Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og “utradisjonelle ingredienser” som for eksempel krydder, frukt etc. Hedmarksgata 15, 0658 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Brygger og destillatør Ingrid Elisabeth Skistad tar deg med på en reise inn i vitenskapen bak ølbrygging. Hennes filosofi er at for å lage gode oppskrifter bør man kjenne til de vitenskapelige premissene for ølbrygging. Dette er et av de dypeste kursene våre faglig sett, men med Ingrids sprudlende personlighet og høye energinivå blir det allikevel et underholdende så vel som lærerikt kurs.

Dette lærer du om på kurset:

Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta.

Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc).

Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak.

Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og “utradisjonelle ingredienser” som for eksempel krydder, frukt etc.

Arrangementsside