Oppskriftskurs med Ingrid E. Skistad (Arcus / tidl. Nøgne Ø)

Annet

Legg til i kalender 08/09/2015 17:45 08/09/2015 21:30 Europe/Paris Oppskriftskurs med Ingrid E. Skistad (Arcus / tidl. Nøgne Ø) Produktutvikler på Arcus og tidligere brygger på Nøgne Ø, Ingrid E. Skistad, forklarer ølets bestanddeler, hva som egentlig skjer i bryggeprosessens steg, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å bygge gode øloppskrifter.
  • Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta
  • Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc)
  • Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak
  • Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og «utradisjonelle ingredienser» som for eksempel krydder, frukt etc.
Det serveres kaffe og bakverk underveis i kurset for å holde moral og motivasjon på topp. Et ressurshefte om oppskriftformulering utdeles til alle kursdeltakere.
DD/MM/YYYY

Produktutvikler på Arcus og tidligere brygger på Nøgne Ø, Ingrid E. Skistad, forklarer ølets bestanddeler, hva som egentlig skjer i bryggeprosessens steg, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å bygge gode øloppskrifter.

  • Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta
  • Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc)
  • Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak
  • Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og «utradisjonelle ingredienser» som for eksempel krydder, frukt etc.

Det serveres kaffe og bakverk underveis i kurset for å holde moral og motivasjon på topp. Et ressurshefte om oppskriftformulering utdeles til alle kursdeltakere.

Arrangementsside