Oppskriftskurs med Ingrid E. Skistad (Arcus / tidl. Nøgne Ø)
Legg til i kalender
08/09/2015 17:45
08/09/2015 21:30
Europe/Paris
Oppskriftskurs med Ingrid E. Skistad (Arcus / tidl. Nøgne Ø)
Produktutvikler på Arcus og tidligere brygger på Nøgne Ø, Ingrid E. Skistad, forklarer ølets bestanddeler, hva som egentlig skjer i bryggeprosessens steg, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å bygge gode øloppskrifter.
- Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta
- Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc)
- Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak
- Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og «utradisjonelle ingredienser» som for eksempel krydder, frukt etc.
Produktutvikler på Arcus og tidligere brygger på Nøgne Ø, Ingrid E. Skistad, forklarer ølets bestanddeler, hva som egentlig skjer i bryggeprosessens steg, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å bygge gode øloppskrifter.
- Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta
- Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc)
- Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak
- Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og «utradisjonelle ingredienser» som for eksempel krydder, frukt etc.
Det serveres kaffe og bakverk underveis i kurset for å holde moral og motivasjon på topp. Et ressurshefte om oppskriftformulering utdeles til alle kursdeltakere.