Pick a brewers brain part deux

Festival

Legg til i kalender 14/09/2017 18:00 14/09/2017 22:00 Europe/Paris Pick a brewers brain part deux Har du lyst til å lære om brygging av New England IPA og surøl – og i samme sleng få vite litt om bruk av frukt i øl og fatlagring? Da bør du sette av torsdag 14. september klokken 18, for da kommer Stephen Andrews (Nøgne Ø/Sleeping Village Brewing) til B8 i Arendal for å dele av kunnskapen sin. Når hovedprogrammet er unnagjort, er det åpen diskusjon, så her får du muligheten til å stille spørsmål til en som virkelig kan dette. Ellers blir det generell ølnerding. Det legges opp til enkel bevertning (wienerpølser i brød). Kanskje folk kan ta med seg noe hjemmebrygg, så kan vi smake på hverandres øl? Prisen er ikke satt ennå, men det blir trolig maks 50 kroner (Vipps eller cash), som skal dekke enkel mat og kaffe samt leie og nedvask av lokalet. Arrangementet er åpent for alle, og du kan gjerne ta med deg en venn eller to. DD/MM/YYYY

Har du lyst til å lære om brygging av New England IPA og surøl – og i samme sleng få vite litt om bruk av frukt i øl og fatlagring? Da bør du sette av torsdag 14. september klokken 18, for da kommer Stephen Andrews (Nøgne Ø/Sleeping Village Brewing) til B8 i Arendal for å dele av kunnskapen sin.

Når hovedprogrammet er unnagjort, er det åpen diskusjon, så her får du muligheten til å stille spørsmål til en som virkelig kan dette. Ellers blir det generell ølnerding.

Det legges opp til enkel bevertning (wienerpølser i brød). Kanskje folk kan ta med seg noe hjemmebrygg, så kan vi smake på hverandres øl? Prisen er ikke satt ennå, men det blir trolig maks 50 kroner (Vipps eller cash), som skal dekke enkel mat og kaffe samt leie og nedvask av lokalet.

Arrangementet er åpent for alle, og du kan gjerne ta med deg en venn eller to.

Arrangementsside