Publikums Favoritt 2017

Bryggekonkurranse

Legg til i kalender 21/01/2017 17:00 21/01/2017 23:00 Europe/Paris Publikums Favoritt 2017 Publikums favoritt er en konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant ølene som serveres på arrangementet. Alle som er med på arrangementet kan avgi stemme til sine favorittøl. ÅPNINGSTIDER: Lørdag 17:00-23:00. Deltakere kan rigge fra kl 14:00 PÅMELDING FOR BRYGGERE: http://www.velsmakt.no/festival/PF2017/ BILLETTSALG: Billettene kjøpes via norbrygg.no eller ved å følge link. Vi selger ikke billetter i døren under arrangementet. For å kjøpe medlemsbillett må du har gyldig medlemskap i Norbrygg den dagen arrangementet er. De fleste har norbryggmedlemskap som går ut ved nyttår og må betale kontingenten for 2017 i tide til at betalinga blir registrert. Har du spørsmål om kontingent, kontakt medlem@norbrygg.no. Aldersgrense: Det er 18 års aldersgrense på arrangementet. Legitimasjon vil bli kontrollert ved utdeling av smakeglass. Ølsalg: Det blir ikke solgt øl under arrangementet. Hjemmebryggere står selv for serveringen, og forventer kun at du er med å bedømme ølet. Øl serveres kun i utdelte smakeglass. Unntatt øl som deltar i konkurransen er medbrakt alkohol ikke tillatt. Kommersielt framstilt alkohol er ikke tillatt i lokalet. Matsalg: Det vil være anledning til å kjøpe mat inne på området. Byens beste catering, Kanongutta, leverer en meny som passer godt til øl. I tillegg blir det en standkonkurranse. En jury bestående av profiler innen norsk ølbransje kårer den beste/kuleste/triveligste standen. Deltakere i konkurransen: Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg. 30+liter anbefales. Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.) Du må selv ha med serveringsutstyr og andre ting du trenger. Du er ansvarlig for at ølet er klart til servering senest 17:00 på arrangementet. Påmelding skjer via denne linken: http://www.velsmakt.no/festival/PF2017 Gjør ditt for at arrangementet blir et hyggelig hjemmebryggertreff, med fokus på kvalitet og ikke mengde. Nils Hansens vei 4, 0667 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Publikums favoritt er en konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant ølene som serveres på arrangementet. Alle som er med på arrangementet kan avgi stemme til sine favorittøl.

ÅPNINGSTIDER:
Lørdag 17:00-23:00. Deltakere kan rigge fra kl 14:00

PÅMELDING FOR BRYGGERE:
http://www.velsmakt.no/festival/PF2017/

BILLETTSALG:
Billettene kjøpes via norbrygg.no eller ved å følge link. Vi selger ikke billetter i døren under arrangementet.
For å kjøpe medlemsbillett må du har gyldig medlemskap i Norbrygg den dagen arrangementet er. De fleste har norbryggmedlemskap som går ut ved nyttår og må betale kontingenten for 2017 i tide til at betalinga blir registrert. Har du spørsmål om kontingent, kontakt medlem@norbrygg.no.

Aldersgrense:
Det er 18 års aldersgrense på arrangementet. Legitimasjon vil bli kontrollert ved utdeling av smakeglass.

Ølsalg:
Det blir ikke solgt øl under arrangementet. Hjemmebryggere står selv for serveringen, og forventer kun at du er med å bedømme ølet. Øl serveres kun i utdelte smakeglass. Unntatt øl som deltar i konkurransen er medbrakt alkohol ikke tillatt. Kommersielt framstilt alkohol er ikke tillatt i lokalet.

Matsalg:
Det vil være anledning til å kjøpe mat inne på området. Byens beste catering, Kanongutta, leverer en meny som passer godt til øl.
I tillegg blir det en standkonkurranse. En jury bestående av profiler innen norsk ølbransje kårer den beste/kuleste/triveligste standen.

Deltakere i konkurransen:
Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg. 30+liter anbefales. Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)

Du må selv ha med serveringsutstyr og andre ting du trenger. Du er ansvarlig for at ølet er klart til servering senest 17:00 på arrangementet.

Påmelding skjer via denne linken: http://www.velsmakt.no/festival/PF2017

Gjør ditt for at arrangementet blir et hyggelig hjemmebryggertreff, med fokus på kvalitet og ikke mengde.

Arrangementsside  Kjøp billetter