Q&A-kveld med John Palmer på Austmann

Annet

Legg til i kalender 29/07/2015 18:00 29/07/2015 23:00 Europe/Paris Q&A-kveld med John Palmer på Austmann På onsdag åpner Austmann for en veldig intim Q&A med John i Austmann-puben. Forfatteren av hjemmebrygger-bibelen "How to Brew" kommer til Austmann og er klar for en skikkelig hjemmebryggerprat. John kan svare på spørsmål om de fleste utfordringer som hjemmebryggere sliter med. Hvorfor får jeg så dårlig utgjæring? High gravity vs low gravity, oksygenmengder, vannjustering, identifisere feil på ølet og tips og triks til forbedring osv. Her kan du lene deg tilbake en hel kveld med en La Shaman eller Tre Gamle i neven og lytte til verdens mest kompetente og kjente hjemmebrygger svare på alt det du har lurt på. Det er et veldig begrenset antall plasser i Austmann-puben, vi beklager på forhånd, så vi har denne gangen kun plass til ti gjester. Billettene koster 400,- og går til Bryggerifestivalen. Send epost til ukjentland@austmann.no Maks to billetter per hode(ekte austmenn er ikke grådige) Det er førstemann til mølla Håper vi sees Austmann&John Bynesveien 48, 7018 Trondheim, Norge DD/MM/YYYY

På onsdag åpner Austmann for en veldig intim Q&A med John i Austmann-puben.

Forfatteren av hjemmebrygger-bibelen «How to Brew» kommer til Austmann og er klar for en skikkelig hjemmebryggerprat.

John kan svare på spørsmål om de fleste utfordringer som hjemmebryggere sliter med. Hvorfor får jeg så dårlig utgjæring? High gravity vs low gravity, oksygenmengder, vannjustering, identifisere feil på ølet og tips og triks til forbedring osv.

Her kan du lene deg tilbake en hel kveld med en La Shaman eller Tre Gamle i neven og lytte til verdens mest kompetente og kjente hjemmebrygger svare på alt det du har lurt på.

Det er et veldig begrenset antall plasser i Austmann-puben, vi beklager på forhånd, så vi har denne gangen kun plass til ti gjester.

Billettene koster 400,- og går til Bryggerifestivalen.

Send epost til ukjentland@austmann.no
Maks to billetter per hode(ekte austmenn er ikke grådige)
Det er førstemann til mølla

Håper vi sees
Austmann&John

Arrangementsside