Release av Satanic Panic & Bounty Hunter

Lansering

Legg til i kalender 08/10/2015 18:00 09/10/2015 00:00 Europe/Paris Release av Satanic Panic & Bounty Hunter Vi kjører release av de to ferskeste ølene fra Cervisiam Bryggeri hos Schouskjelleren Mikrobryggeri! SATANIC PANIC er en imperial stout på 10% med havre, hvete, melasse, laktose, vaniljebønner, espresso fra Jacobsen og Svart og kakao. En skikkelig over the top imperial stout. Svært begrenset opplag! BOUNTY HUNTER - Robust porter på 8% som er brygget med rikelig flaket havre, engelsk/amerikansk humle og amerikansk gjær. Tilsatt 10 kg flaket kokos i sekundær. Begrenset opplag! Og i tillegg, for "one night only" bilr de siste fatene av følgende øl tilgjengelige: JUNGLE JUICE - DOUBLE IPA - 10% brygget med bøttevis av Galaxy. TOXIC ALEVENGER - Pale Ale - 5,5% - brygget med Mosaic, Amarillo, Centennial og Citra. I Dream of Ipanema - Little Brother / Cervisiam Collaboration - IPA med laktose, ananas, kokos og havre - 5,2%. Masse Nelson Sauvin! De tre gutta i bryggeriet Shea, Martin og Pushkin kommer selvfølgelig til å være tilstede for en ølprat og en presentasjon av ølene og litt om hva som kommer fremover. Trondheimsveien 2, 0560 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Vi kjører release av de to ferskeste ølene fra Cervisiam Bryggeri hos Schouskjelleren Mikrobryggeri!
SATANIC PANIC er en imperial stout på 10% med havre, hvete, melasse, laktose, vaniljebønner, espresso fra Jacobsen og Svart og kakao. En skikkelig over the top imperial stout. Svært begrenset opplag!

BOUNTY HUNTER – Robust porter på 8% som er brygget med rikelig flaket havre, engelsk/amerikansk humle og amerikansk gjær. Tilsatt 10 kg flaket kokos i sekundær. Begrenset opplag!
Og i tillegg, for «one night only» bilr de siste fatene av følgende øl tilgjengelige:
JUNGLE JUICE – DOUBLE IPA – 10% brygget med bøttevis av Galaxy.
TOXIC ALEVENGER – Pale Ale – 5,5% – brygget med Mosaic, Amarillo, Centennial og Citra.
I Dream of Ipanema – Little Brother / Cervisiam Collaboration – IPA med laktose, ananas, kokos og havre – 5,2%. Masse Nelson Sauvin!
De tre gutta i bryggeriet Shea, Martin og Pushkin kommer selvfølgelig til å være tilstede for en ølprat og en presentasjon av ølene og litt om hva som kommer fremover.

Arrangementsside