Sensorisk analyse og kvalitetskontroll
Annet
Smakselv as, Oslo
Hedmarksgata 15, 0658 Oslo, Norge
Start: tirsdag 29. mars 2016, 16:00
Slutt: 19:00
Legg til i kalender
29/03/2016 16:00
29/03/2016 19:00
Europe/Paris
Sensorisk analyse og kvalitetskontroll
Bli med brygger og destillatør Dave Gardonio og Norges første ølsommelier Amund Polden Arnesen på et dyptgående kurs i sensorisk analyse og kvalitetskontroll. Kurset går over fire kvelder og deles dermed opp i fire deler:
29.03.16 – Vitenskapen bak smaksapparatet vårt
05.04.16 – Kvalitetskontroll og smak, teoretisk del
12.04.16 – Kvalitetskontroll og smak, praktisk del
19.04.16 – Prosess, råvarer og blindsmaking, praktisk del
Metodene som læres bort på kurset er velprøvde og vitenskapelig basert. Vi tar i bruk 25 ulike aromakjemikalier, triangeltesting og strukturert blindsmaking som våre praktiske verktøy. Dette er et kurs som passer viderekommende hjemmebryggere, ansatte i bryggeri- og importørbransjen, ansatte i restaurantbransjen, nystartede mikrobryggere og kunnskapstørste ølsmakere.
Dato og tidspunkt:
29.03.16 kl. 16:00–19:00
05.04.16 kl. 16:00–19:00
12.04.16 kl. 16:00–19:00
19.04.16 kl. 16:00–19:00
Hedmarksgata 15, 0658 Oslo, Norge
DD/MM/YYYY
Bli med brygger og destillatør Dave Gardonio og Norges første ølsommelier Amund Polden Arnesen på et dyptgående kurs i sensorisk analyse og kvalitetskontroll. Kurset går over fire kvelder og deles dermed opp i fire deler:
29.03.16 – Vitenskapen bak smaksapparatet vårt
05.04.16 – Kvalitetskontroll og smak, teoretisk del
12.04.16 – Kvalitetskontroll og smak, praktisk del
19.04.16 – Prosess, råvarer og blindsmaking, praktisk del
Metodene som læres bort på kurset er velprøvde og vitenskapelig basert. Vi tar i bruk 25 ulike aromakjemikalier, triangeltesting og strukturert blindsmaking som våre praktiske verktøy. Dette er et kurs som passer viderekommende hjemmebryggere, ansatte i bryggeri- og importørbransjen, ansatte i restaurantbransjen, nystartede mikrobryggere og kunnskapstørste ølsmakere.
Dato og tidspunkt:
29.03.16 kl. 16:00–19:00
05.04.16 kl. 16:00–19:00
12.04.16 kl. 16:00–19:00
19.04.16 kl. 16:00–19:00
Arrangementsside