Smaking og foredrag med Agostino Arioli (Birrificio Italiano)

Ølsmaking

Legg til i kalender 26/01/2016 18:00 26/01/2016 22:30 Europe/Paris Smaking og foredrag med Agostino Arioli (Birrificio Italiano) For første gang er Agostino Arioli, bryggmester og grunnlegger av Birrificio Italiano, i Norge og tar turen til Verkstedet Bar for å holde en smaking og fortelle om italiensk ølkultur. Agostino Arioli er en av de mest fremtredende skikkelsene i italiensk ølverden med en brennede lidenskap for stabil høy kvalitet, og er dommer i både European Beer Star og World Beer Cup. Med utviklingen fra bryggpub til frittstående bryggeri har sortimentet utvidet seg til fruktøl, og i nyere tid også en hyllest til den amerikanske humlen Cascade. Videre utvikling av bryggeriet er et større fatlagringsprosjekt med to vinprodusenter i Trento som vil lanseres ila. våren 2016 under navnet BarBRQ, men som vi vil få et innblikk i allerede på kranene og smakingen. Han vil under foredraget ta oss med gjennom utviklingen fra de fem første til de nå snart 1000 håndverksbryggeriene nå 20 år senere, samt en kronologisk rekkefølge av øl som reflekterer godt hvordan utviklingen har foregått; fra hans signatur, den tørrhumlede pilsneren Tipopils, til den ikke enda lanserte og svært eksklusive, Pas Dosè - Cassissona foredlet etter méthode champenoise. I tillegg til smaking vil det være en mini-tap takeover på Cafe Sara fra kl. 16:00 Hausmanns gate 29, 0182 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

For første gang er Agostino Arioli, bryggmester og grunnlegger av Birrificio Italiano, i Norge og tar turen til Verkstedet Bar for å holde en smaking og fortelle om italiensk ølkultur.

Agostino Arioli er en av de mest fremtredende skikkelsene i italiensk ølverden med en brennede lidenskap for stabil høy kvalitet, og er dommer i både European Beer Star og World Beer Cup. Med utviklingen fra bryggpub til frittstående bryggeri har sortimentet utvidet seg til fruktøl, og i nyere tid også en hyllest til den amerikanske humlen Cascade. Videre utvikling av bryggeriet er et større fatlagringsprosjekt med to vinprodusenter i Trento som vil lanseres ila. våren 2016 under navnet BarBRQ, men som vi vil få et innblikk i allerede på kranene og smakingen.

Han vil under foredraget ta oss med gjennom utviklingen fra de fem første til de nå snart 1000 håndverksbryggeriene nå 20 år senere, samt en kronologisk rekkefølge av øl som reflekterer godt hvordan utviklingen har foregått; fra hans signatur, den tørrhumlede pilsneren Tipopils, til den ikke enda lanserte og svært eksklusive, Pas Dosè – Cassissona foredlet etter méthode champenoise.

I tillegg til smaking vil det være en mini-tap takeover på Cafe Sara fra kl. 16:00

Arrangementsside