Sour Rangers Kveik Edition

Annet

Legg til i kalender 06/04/2016 17:00 06/04/2016 22:00 Europe/Paris Sour Rangers Kveik Edition Velkommen til vårt nye konsept med fokus på surøl Sour Rangers. Vi inviterer surølspersonligheter fra inn og utland til en liten prat om hva de driver med for tiden. Vi liker også alternative gjærstammer som ikke nødvendigvis lager surøl. Alt som ikke kommer fra et laboratoriet er også interessant, derfor dedikerer vi denne utgaven til gårdsølet og den norske gjærkulturarven, nemlig kveiken. Vi kommer også til å prate om andre tradisjonelle norske råvarer og teknikker, som for eksempel einerlåg, råøl, maltingsteknikker m. m. Med oss i panelet denne gangen har vi Dag Jørgensen fra Voss bryggeri som jo er det kommersielle bryggeriet i verden som har lekt mest med kveik. Kjetil Johnsen frå Grünerløkka Brygghus som nettopp har brygget et øl med Kveik kommer også sammen med verdensledende autoritet på kveik, ølforfatter, Lars Marius Garshol. Arrangementet er gratis med vanlig salg og servering i baren, men for å være helt sikker på å få plass anbefaler vi folk å booke en gratisbillett. Hedmarksgata 15, 0658 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Velkommen til vårt nye konsept med fokus på surøl Sour Rangers. Vi inviterer surølspersonligheter fra inn og utland til en liten prat om hva de driver med for tiden. Vi liker også alternative gjærstammer som ikke nødvendigvis lager surøl. Alt som ikke kommer fra et laboratoriet er også interessant, derfor dedikerer vi denne utgaven til gårdsølet og den norske gjærkulturarven, nemlig kveiken. Vi kommer også til å prate om andre tradisjonelle norske råvarer og teknikker, som for eksempel einerlåg, råøl, maltingsteknikker m. m. Med oss i panelet denne gangen har vi Dag Jørgensen fra Voss bryggeri som jo er det kommersielle bryggeriet i verden som har lekt mest med kveik. Kjetil Johnsen frå Grünerløkka Brygghus som nettopp har brygget et øl med Kveik kommer også sammen med verdensledende autoritet på kveik, ølforfatter, Lars Marius Garshol. Arrangementet er gratis med vanlig salg og servering i baren, men for å være helt sikker på å få plass anbefaler vi folk å booke en gratisbillett.

Arrangementsside