Tollbugata miniølfestival på Rekord! (Høst edition)

Festival

Legg til i kalender 14/10/2017 15:00 14/10/2017 21:00 Europe/Paris Tollbugata miniølfestival på Rekord! (Høst edition) Etter at forrige miniølfestival på Rekord ble en braksukess tenkte vi det kunne være gøy å kjøre på med en "høst edition" også. Vi har allerede bekreftet flere av våre favorittbryggerier og flere vil komme på plakaten etterhvert! Alle vil ta med seg sine beste brygg som dere kan godte dere med ved å kjøpe smaksbilletter i baren. Dørene åpner 15.00 også runder vi av selve arrangementet kl 21.00. Vi håper så mange som mulig tar turen innom Rekord for smaking og prating. Her er alle velkommen. Både med og uten nerdebriller på. Her er lineup: 7 Fjell Aja Cervisiam Eiker Ølfabrikk Grünerløkka Brygghus Haandbryggeriet Låven Bryggeri Althaia Artesana (Alicante, Spania) Wettre Bryggeri Nøgne Ø Bryggerhuset Velkommen! DD/MM/YYYY

Etter at forrige miniølfestival på Rekord ble en braksukess tenkte vi det kunne være gøy å kjøre på med en «høst edition» også. Vi har allerede bekreftet flere av våre favorittbryggerier og flere vil komme på plakaten etterhvert!
Alle vil ta med seg sine beste brygg som dere kan godte dere med ved å kjøpe smaksbilletter i baren. Dørene åpner 15.00 også runder vi av selve arrangementet kl 21.00. Vi håper så mange som mulig tar turen innom Rekord for smaking og prating. Her er alle velkommen. Både med og uten nerdebriller på.

Her er lineup:
7 Fjell
Aja
Cervisiam
Eiker Ølfabrikk
Grünerløkka Brygghus
Haandbryggeriet
Låven Bryggeri
Althaia Artesana (Alicante, Spania)
Wettre Bryggeri
Nøgne Ø
Bryggerhuset

Velkommen!

Arrangementsside